Free Image Hosting

Wednesday, February 3, 2010

2nd Appoinment

hi!29hb Januari 2010 merupakan 'our' 2nd Appoinment....balik jer dari induksi kat kluang,johor pada 28hb Januari..esknya pg2 terus g klinik ptjaya...tp kali nie..bermulalah perjalanan seorang mama yang membawa 'seseorang' di dlm perutnya pergi check up secara bersendiri....rasanya check up secara bersendirian nie akan menjadi satu rutin sehingga nak bersalin kelak....jgn masa bersalin en.Hubby xde sama sudah…kalu xde…akan dibelasah secara teruk selepas bersalin nanti…hehehehe..tp xpe…walaupun membawa ‘seseorg' didlm perutnya…tp mama still selesa n kuat unt meneruskan perjalanan…hahaha..mcm sedih sgt…tp sedih sikit tu adalah… dahlah blk dr kluang smpi jam 11 mlm..esknya dah terbabas bgn…temujanji kul 8.20 tp..smpi klinik kul 9.20…wawawawa nasib x kena babab dgn nurse…so smpi..mcm biasalah…gigi xleh nak check lg…sbb klinik x bkk pada hari tersebut..sengal!so check up mcm biasalah…bp, urine…lps jer selesai semua tu…wan g jmpa nurse…ha…BP wan rendah sgt….wawawa..so kenalah sedas dua dgn nurse tu….mau xnyer..penat smlm pun x abis lg…terus g check up…nway..alhamdulillah baby kuat..ni menguatkan lg..wan akan dpt baby lelaki….hehehehe..sengal jer…then past check up mcm biasa terus gerak balik ipoh….naik ketapi!!!smpi ipoh ayah wan amik….tp…en.Hubby xde…huhuhu…walaubagaimana pun! Dlm kul 8mlm mcm tu..wan dpt kejutan..en.Hubby@papa baby blk!!!!yey..mlm tersebut papa,mama n ‘baby’ bertemu:D

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template