Free Image Hosting

Wednesday, February 3, 2010

Dah lama sebenarnya nak mengupdate n melaunch blog si kecil nie..tp masa menjadi penghalang untuk meneruskan penulisan kat sini…yelah..blog sendiri pun mcm sengal jer nak update ini kan blog unt si kecil yg ada dlm prut nie….hehehehe..nway..rasanya dah tiba masanya untuk update sikit demi sedikit perjalanan si kecil nie untuk melihat dunia…

Syukur kehadrat ilahi atas kurniaan-NYA yg x terhingga….pada tanggal 25hb102009 wan saje je wat preg test…hehehe…pg2 buta bgn tdo..around 5.10am..wan buat test tu…n the result! POSITIVE…wan pun bg tau en.hubby..masa tu rupa2nya dia pun dah terjaga…dia xleh tdo katanyalah…:P so bila wan bg tau kat en.Hubby terus dia mcm teruja je nak dtg ptjaya…sbb last week wan x blk ipoh…so dia kena dtg sinilah…sbb dia blk dr Kelantan ke ipoh..tp sempat wan pesan…jgn bg tau sapa2 lg..sbb nak cnfrm kali kedua…sampai2 je en.hubby n my mil dr ipoh terus dia masuk bilik nak tgk bukti…hahaha..sengal betul!nway..he so happy…. sengih memanjang..tp masa tu my mil x tau lg…so we decide nak g beli preg lagi sekali kat alamanda…so tghari lps zohor..terus kuar g mkn kat warisan..then terus g alamanda..bwk sekali mil…tp masa nak beli preg test nie..my mil duk kat bwh jer..dia penat nak naik tgkt 2..kami pun apa lg…lari naik lif..hahahah..then..blk umah terus test..dan keputusannya…sekali lg positive!!! So ahadnya we decide nak g jmpa doctor buat kepastian n nak tau dah brp lama….nie adalah gambar bukti..


0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template