Free Image Hosting

Tuesday, February 9, 2010

The day ‘we’ went out together….

Salam semua….bestnyer smlm…bkn jer sbb dah gaji…tp smlm wan dpt keluar berdua dgn ‘dia’ dgn bestnya tanpa sebarang gangguan…’dia’ yg di maksud kan adalah si ‘comel’ yg ada dlm womb wan nie…. Planning hari ahad lg nak g jejln kat alamanda…tp disbbkan kepenatan mengatasi segalanya..’we’ decide nak g hari isnin..lps jer keje dlm area 5.30pm ‘we’ g jejln smbl m’habiskan uang yg ada di alamanda…mmg dlm kepala nie nak beli baju…baju unt maternity nielah…so sesampai jerk at alamanda…terus g round2…smbl2 cuci mata…tgk barang2 bb semuanya comel2…x tahan mcm nak beli dah..tp disbbkan wan rasa mcm awal lg..so hold dulu sabar2..nanti kita borong…heheheh…masa usha2 brg2 bb masuklah ke butik zaida..butik nie byk jgk jual koleksi baju ala2 jubah gitu…cantik n harga pun ‘cantik’ sesgt…hehehehe..then masuk ke butik tu dgn harapan adalah jubah yg muat unt disarung kat badan nie…dengan semangatnya memilih 3 pasang untuk di cuba…ayak!!!hampa rasanya bila semuanya just fit x besaar x kecik…huhuuhh..mcmana nak pki nanti kalu perut mkn membesar…so…wan pun keluarlah dari butik tu dgn perasaan hampa…bkn wan je..bebdk yg keje kat butik tu pun hampa…hehehe..so, ‘we’ meneruskan perjalanan seterusnya…naik tingkat atas tup2 nmpk modernmum…ha!nielah tmpt yg dicari…masuk2 jer..ada akak melayu nie ramah gila dia melayan ‘we’ mcm ‘we’ byk sgt duitnya…hahahaha..msk2 jer terus tgk ada satu dress maternity tu sgt cantik…lps bersalin pun boleh pki…tp..mcm biasa..hampa…huhuhu saiz tecik jer tinggal….wawawawa..tp xpe..akak tu pny lah melayan..smpi segala mcm baju n seluar dia keluarkan…pilih punya pilih…inilah yg diperolehi dr MODERNMUM

Lps modernmum, ‘we’menuju ke kedai lain..unt mencari jubah @ dress yg boleh di pki ke pejabat…cari pny cari…masuklah ke turkuaz nie…mmg byk jubah2 cantik…n yg plg best..boleh dikatakan semua jubah@baju yg ada kat butik nie..semuanya dr timur tengah..means saiz dia ikut org2 arab!!!best giler… ini turut membawa mksd saiz wan ada…ssh nak cari saiz jubah sbb mmg kena cari saiz ‘belah2’ sana… huhuu..setelah berkenan n amik jubah tersebut tanpa mengira harga….terus ke kaunter…dahlah harga dia tulis dlm arab…wan x perasan ada harga kat situ sbb wan ingat tu dia punya brand…tulisan harga kecik sgt…tup2 g kaunter…ha amik ko..harga sgtlah menarik…hahahahah…phm2 sendiri…nielah jubah yg dimaksudkan :D

stlh membayar…tetiba’ we’ terasa lapar…so singgahlah ke Kenny rogers unt menikmati mkn mlm…bestnyer..mkn berdua…hahahah…sbnrnya dlm hati sedih…org lain semua keluar ngan family…huhuhuu..en.Hubby…tkr lah sini cpt…dah x larat dah nangis sensorang…huhuhu apa yg ‘we’mkn adalah spt di bwh…sgt sedap…


Setelah selesai mkn mlm…kami pun beredar dr alamanda menuju ke present 17..unt berehat…sekian..story for today….

Sebelum terlupa..nie baju unt papa..hope papa suke..:D



.::LOVE is in the air::.

4 comments:

  1. cik siti wan kembang.. hehe..
    jgn marah..

    ko ni kan.. namanye dok kat putrajaya tuh, haram tak contact aku pon..

    wey, aku slalu pegi alamanda tu tau.. bile2 mau pegi, ajakla aku, ngek..

    takyahla sedih sorg2.. umah aku bukan jauh sgt, kat kajang tuh jer.. =P

    ReplyDelete
  2. mie:amiinnnnn
    quiyah&hasrul: hahaha..sengal..ko ar..sapa suh x ckp awal2...xpe2 skrg mmg tgh kembang dgn jayanya...tgk ar nanti lps bersalin...(berangan akan kurus scr drastik) hahahaha..lain kali kita kuar ek...

    ReplyDelete
  3. baikla cik siti wan kembang.. *gelak evil siot*

    Ko ade no phone aku kan?

    jgn segan silu sms aku tau..

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template