Free Image Hosting

Sunday, March 7, 2010

~~Februari~~

Salam semua…

Wan hari nie baru rasa mcm ada mood unt update2 blog nie…huhuhu..nak kata sibuk…10hb3- april 2010 baru start sibuk…tp ntah..mls melanda diri…hehehe…asal nak update jer mesti ada halangan…nway…bln februari lalu merupakan bulan cinta..yelah 14hb 2 kan bulan cinta…tp mcm biasa wan n en.Hubby tidak menyambut tarikh tersebut..dgn erti kata lain..kami sering terlupa..n rasa x ralat pun kalau x lupa…sbb tarikh tu bkn tarikh penting dlm hidup kamai…hehee..mgkn tarikh tu tarikh pntg bg org lain..maybe dia kawin pada tarikh tersebut…hehehe..merepek2..

ok..terus pada cerita…

Pada 5hb2 n 6hb2 berakhirlah sudah zaman bujang adik sedara wan…hehehe…congrats dear on ur weds..sgt cantik baju2 dia…alhamdulillah majlis berjalan dgn baik..n hari akad niekah mlm sabtu hari jumat sgt2lah kelakar…act.ayah sedara wan yg akadkan sendiri anaknya…tup2 dia yg nervous..hahaha..boleh katakana akad nikah tu b’ulang smpi 7x…kesilapan bapak sedara wan..n also the bride…tp mmg kelakar x ingat…majlis akad nikah start around 9pm…hbs around 10pm..huhuhu..lama tu…tp alhamdulillah semuanya selamat…majlis pada keesokkan harinya Alhamdulillah berjln dgn baik..walaupun mlm seblm majlis resepsi mcm2 b’laku smpi pengantin x tido2…huhuhu…anyway..Congrats HANIM N SHAUKAT n the nxt week..pada 12hb2 n 13hb2 berlansung pulak majlis kakak sedara wan kat Kelantan…cantik giler pelamin dia…I like!!!!kak ija pun cun sgt2 hari tu…husband dia pun hensem…heheheh..nmpk baik orgnya…wan x ingat namanya…tp mjls dia Alhamdulillah semuanya baik..n ada tragedy kelakar yg mana waktu kakak sedara wan lps salam her hubby…hubby dia pun nak tunduk salam dia…kitaorg gelak reramai..tok kadi pun tergelak…hehehehe…congrats to KAK IJA N HUSBAND :D


HANIM &SHAUKAT


p/s:hafiz k.long amik gambo kak ija kat FB ek..heheheh..n hanim too :D


.::LOVE is in the air::.

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template