Free Image Hosting

Monday, August 30, 2010

Jalan-Jalan Habis Uang...hehehehe

Dari ari sabtu smpi hari nie enHubby ada kat sisi menemani wan kat ptjaya nie..rasa seronok sgt..tp esk..argh!! bosan blk…huhuhu..so di kesempatan @ dgn erti kata lain..mengambil kesempatan ke atas kehadiran enHubby kat sini..wan ajak dia shopping sakan!hahahah..Kelmarin means hari ahad wan n enHubby pg one utama dgn tujun nak hntr hp kat care center..tup2 kena tggu 3 jam..so wan n enHubby tlh nonton wayang buat kali pertama selepas bersalin..hehehehe..tp wan tdo..bosan down citer dia..expandables..tu kot tajuk dia..hehehhe..then lps jer kuar terus jln2 g living concept,parkson sale for men..sonok enHubby memborong unt diri dia..diulangi DIRI dia..:( then kat one utama yg syok nyer byk giler outlet baju bb n budak2…apa lg..masa tgh jln2 tu wan n enHubby ada terpandang satu outlet namanya flower girl..baju dia dlm tu..waaaa myk cantik owh…ingatkan mls lg nak beli gaun unt si TOMEI DAMIA..tup2 enHubby kata amik ar 2 helai..unt raya n majlis akikah dia nanti..wah!gla ah enHubby nie!!!kalu murah lain citerlah..ni x..kalu x muat baju tu..masak garing2 lah wan..huhuu..so the conclusion..hari ahad tu..hanya baju papa n DAMIA saja yg telah dibeli..diulangi hanya papa n DAMIA mama xde…:(

So smlm..kami keluar lg..kali nie turun KL..naik kereta smpi cheras n park keta terus naik train g masjid jamek..smpi jer..terus jln2..tgk baju melayu sepasang sekali sampin unt enHubby..unt enHubby lg..hurm..nmpknya mama sggh baik thn nie…hahaahha..mula2 tgk dulu..cari bunga telur unt DAMIA..unt majlis dia 18September nanti..n tgk2 baju unt mommy dia…:D bila g tgk kat semua house tu byk sgt yg berkenan..hehehe so enHubby kata xpe..kita g berbuka dulu baru beli brg2..ok xpe..ikut jelah..msk sogo..ha..ramainya makhluk..hehehe..jln2 cuci mata dulu..aims apa yg ptt lps berbuka nak beli..so dah selesai sesi usha mengusha..wan n enHubby g naik atas food court sogo mkkn kat restoran east meet west..oklah boleh thn..enHubby x abis mkn sbb dia x sihat..huhuh tp wan habis licin spaghetti meatball dia..sedap!!!lps tu tetiba wan rasa sejuk sgt2...huhuhu..so enHubby terus beli sweater kat sogo nie..ya..itulah yg kami beli kat sogo..hahaha..xde benda lain nak beli...

Then lps jer settle mkn semua..adik wan call kata dia tggu dkt gulatis nak jln2 sesama kat TAR n semua house..so dgn semangatnya wan berjln dr sogo ke semua house nak g beli bajulah..tup2 smpi dpn tu..dah ttp!!!!!argh!gila ah!enHubby tetiba rasa bersalah gila!sorry ayang..by x tau…huhuhuh..sabar jelah..tulah nak usha2 lg..huhhuhu..n apa lg..harung jln TARlah..tgk baju melayu unt enHubby..ada..cantik..harga pun ok..oklah unt dipakai setahun sekali oleh enHubby..then jln2 baju wan x berkenan…so ada sedikit rajuk kat situ..tp bila tgk enHubby berkenan tgk baju dia..wan ok jelah…heheheh…so lps hbs diredah semua kedai yg ada..kami menuju ke cheras..adik wan bwk keta n terus ke cheras..g umah makcik dulu n mkn2..n dlm kul 12am..org smbt merdeka..wan,enHubby n adik g downtown mencuci mata…heheheh..jerit merdeka dlm keta jer..so kat downtown end up x beli apa..Cuma adik jer dia beli tikar unt umah kat ipoh…

So hari ni..enHubby suh siap2 nak trn KL sekali lg..unt shopping HANYA baju wan!hahahaha..I LOVE U LAH!ok..smpi sini dulu..nanti smbg…

p/s:DAMIA mama miss DAMIA…muahhhh


.::LOVE is in the air::.

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template