Free Image Hosting

Tuesday, August 31, 2010

Yey!akhirnya Berjaya mendapatkan baju raya..smlm pg blk butik kat semua house tu..tetiba x berkenan.enHubby dah tgk mulut wan muncung sedepa..kikiki..then gamaknya dia tensen tgk muka n mulut wan dah mcm apa 2..terus dia ajak jom gulatis..wah!tetiba..wan pun masuklah dgn muka penat + mcm xde harapan jer nak dpt baju raya yg berkenan n yg ptg muat thn nie..tup2 ada!yey!apa lg..rembat smpi dua..hehehe..enHubby geleng je kepala tgk bini dia yg mental nie..x kisahlah..janji dia pun suka baju tu..tu yg penting..selain tu..mcm2 lg shopping..terutama barang2 unt kenduri our lil princess DAMIA..skrg nie dia dah membesar baik..sonok bila call mak n ckp ngan dia..mesti ada respon…

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MIA…mama MISS U!

Smpi sini dulu..mlm kang berbuka kat alamanda n smbg shopping!hahahaha


.::LOVE is in the air::.

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template