Free Image Hosting

Friday, August 27, 2010

Rindu

Itulah yg dpt diluahkan dlm blog nie..smpi bilalah wan nak ddk sorang2 kat putrajaya ni…mmg x disangkal akan keseronokkan dok sensorang kat putrajaya nie..tp..hari nie wan rasa sunyi,rindu n pelbagai lg perasaan yg membuatkan wan sedih pg2 nie..wan bkn nak menolak qada’ n qadar Allah s.w.t ..mgkn ada hikmah diseblk semua nie..
Smjk kawin smpilah dah dpt gelaran mama nie..wan still sorang2 kat putrajya nie meneruskan karier yg ada..tp bila dah jd mama rindu dia pada anak melebihi rindu pada papa dia sblm nie.. masa mula2 kawin n xde DAMIA lg..wan x kisah pun duk sensorang kat sini kunun2 x kisah :P. weekend x blk pun xpe..tp bila dah jd mama nie..wan kalau boleh nak hari2 ada dgn baby..alangkah baiknya kalau bgnan JPA boleh di bwk ke ipoh..huhuh DAMIA..mama miss DAMIA..dah nak masuk 3 bln DAMIA n nak msk 1 bln wan duk asing dgn DAMIA..kadang2 wan terpikir nak ulang alik jer dr ipoh-putrajaya nie..hari2..tp disbbkan kos yg melampau sehari ulang alik RM100++ wan hentikan hajat tu..n wan try mintak tukar..tp kat ipoh still xde available unt position wan..n enHubby cnfrm2 kena reject dia pny surat permohonan tukar..sbb pengarah dia kata x ckp penguatkuasa kat negeri tersebut…wth!kadang2 mcm marah jgk..ada ke boleh ckp mcm tu.kdg2 wan mcm nak guna jer kuasa yg ada mintak tukarkan unt enHubby..tp tkt nak buat..sbb tkt nanti dia kata buat tanpa pengetahuan dia..nanti marahlah pulak..hurm..x taulah apa kesudahan cerita kami sekeluarga...

Wan sbnrnya kesian kat mak wan..dah lah still keje..tup2 kena jg cucu plak..hurm..ntahlah..nsblah mak wan x kisah..syg lbh lg ada..hehehe..alhamdulillah DAMIA pun xde apa2 masalah..harap2 DAMIA sentiasa sihat…wan sgt rindu dia skrg…sbb raya nanti baru wan blk..bkn x nak blk..Cuma rasa mcm dah dkt jer nak cuti raya n this weekend mak ayah wan bwk DAMIA blk kmpg…so xde point wan blk..n enHubby pun nak dtg kl..nak beli persiapan unt majlis DAMIA nanti Jemput Hadir ye kawan2…

At last but not least…
damia!!!mama MISS U SO MUCH!!!

.::LOVE is in the air::.

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template