Free Image Hosting

Thursday, August 5, 2010

Seasons:Longan Red Dates

Salam semua.rasanya lama dah x berblogging nie…nway wan sgtlah bz tis week sbb ada kursus induksi khusus kat JPA,Cyberjaya…2-6/8 alhamdulillah hari nie dah selesai semua n wan pun ada kat KL sentral sekarang..tggu train nak blk ke IPOH..aish..rindu btl kat anak…akrg nie bila dah ada anak rindu kat en.suami tu kuranglah sikit..hehehehe sorry sayang..:P dalam masa berehat selama 5 hari damia xde kat sisi nie..wan telah melaksanakan projek mencari air season : longan red dates yang mana kawan wan suggestkan unt tujuan penambahan susu badan..masa kat ipoh hari tu..wan cari xde..tup2 kat alamanda ada..hehehe..thx to raja hani to introduce this kind of baverages..sedap jgk..bila hari tu hani suh cari..wan pun teringat ada sorang rakan blogger a.k.a member sekolah rendah wan dulu pun pernah blog pasal air nie masa dia baru melahirkan dulu…mmg elok air tu..sedap..n blh membantu memproses susu..walaupun x brp byk..tp jdlah..unt wan pump bwk blk ipoh..nie air dia…

p/s:abaikan patung keroro yang sedang mengintai di seblk tin tu...hahahaha

.::LOVE is in the air::.

1 comments:

  1. ut wan, nnti kita share kan camner nak tambah susu badan yer...

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template