Free Image Hosting

Tuesday, September 21, 2010

SALAM AIDILFITRI 1431h…

Alhamdulillah akhirnya telah selesai ibadah puasa dan kini tiba hari yg di nantikan unt meraikan kemenangan menempuh bulan Ramadan yg lalu (menang ke????=))..spt biasa this is my2ndyear celebrating idulfitri as a wife to my beloved hubby HAKIM SAMSURI BIN MUHAMMAD TAJUL ARIFFIN..n plus I’m also celebrating my 1st eid with our bundle of joy WAN NUR DAMIA QISTINA BINTI HAKIM SAMSURI..dah sgt2 bijak skrg..alhamdulillah pertumbuhannya memberansangkan…

Ok..sblm masuk citer raya kami..nie dia gmbr raya kami sekeluarga..nice rite??? :D





Syawal pertama kami raikan mcm biasa..xde apa yg happening selain DAMIA..hahahaha..kalau dah addicted to anak sendiri tulah ghupenya..:D pg2 raya kami beraya di umah mak mertua.. almaklumlah mak mertua dah tggl sorang sejak ayah mertua meninggal last year..so berkorban raya lah wan umah mertua dulu..ala umah kami x smpi 10 minit smpi..:D..lps beraya minta maaf gitu2 jer..sbb enHubby kata wan xde buat salah dgn dia..tp wan rasa..wan byk gila wat dosa ngan dia..huhuhu…lps tu enHubby nak g kubur arwah bapak mertua since dia blk mlm raya x smpt nak g sblm raya..tu yg pg2 raya tu pergi ke sana..lps selesai semua di kuburan..kami pg ke umah mak saudara enHubby YA ALLAH ramainya org..anak dia plus cucu semuanya hamper 50org.. blm lg tetamu tu…huhuhu…

Lps jer selesai semuanya..kami pun pulang ke rumah wan unt beraya ngan family…tahun nie Alhamdulillah wan berkemampuan unt memberi ‘sedekah’ lbh dr biasa kepada kedua ibu bapa n adik beradik..DAMIA pun dapat byk duit raya..=)

Setelah itu..kami pun berayalah ke rumah sesiapa yg terlibat..:D bagi wan raya thn nie sgtlah best..x tau nak kata apa…beraya ngan sanak sedara yg best2…mkn makanan yg best!!! n enHubby kata boleh x gambo di atas tu kita jdkan 4 nxt year??? Haaaaaa gila ini orang…sekian terima kasih! :P

.::LOVE is in the air::.

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template