Free Image Hosting

Wednesday, October 13, 2010

Turn 4 month young…


Alhamdulillah..WAN NUR DAMIA QISTINA telah membesar dgn sihat n hari nie 10102010 genap umarnya 4 bulan..4 bulan yg sgt membahagiakan..melihat senyuman n keletah dia…semua penat travel every week dr putrajaya-ipoh-putrajaya ilang mcm tu jer…mia..mama syg sgt kat mia..mia jgn lupa mama ye..alhamdulillah setakat nie kewajipan mama..mama laksanakan dgn baik..akikah mia pun mama dah settlekan..Cuma tggu u turn 6@7 month kita g su**t ek…hehehehe…

Nway mia..tiap2 kali mama nak blk putrajaya mama selalu bisik pada mia mia…mia duk ngan opah elok2 ye..jgn nakal2..duduk umah penjaga elok2…behave.. ingat..mama syg sgt kat mia..mia jgn lupa mama” itulah ayat yg selalu wan bisik kat dia..bila dia dgr apa aku ckp dia akan senyum…ya senyum yg sgtlah manis…w/pun wan tau dia x phm apa yg wan katakan..tp wan tahu dia syg wan…

MAMA LOVE YOU SAYANG…

p/s: ya ALLAH…mudahkanlah urusan aku nak bertukar…cptlah kuar surat cnfrm…huhuhuhu…

.::LOVE is in the air::.

2 comments:

  1. wan, kak ida kalau pompuan nak bubuh nur damia gak tapi damia len..hehe..kejap je dah besar ek

    ReplyDelete
  2. hehehehe..yeke???best2..ada geng..:D a'ah alhamdulillah :)

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template