Free Image Hosting

Wednesday, December 15, 2010


Lg beberapa hari lagi kita akan menempuh tahun baru…hurm..rasanya terlalu cpt sekarang nie masa berlalu…rasa amalan masih kurang..tersanagatlah kurang…tahun nie macam2 telah berlaku..n the most memorable thing that I’ll never forget is ‘melahirkan WAN NUR DAMIA QISTINA yg sgt comel itu’..alhamdulillah..semuanya berjln dgn baik..x sgka semudah itu ALLAH S.W.T mempermudahkan proses melahirkan DAMIA..bagi wan ia sgt mudah…sbb sblm nie dgr mcm2 rumors yg menakutkan..ya..masa mula2 nak bersalin tu mmg mcm2 ingat..tp ye betul apa yg di pesan oleh sahabat2 yg pernah mengharungi pengalaman bersalin iaitu SENTIASA INGAT PADANYA…alhamdulillah..semasa proses bersalin x pernah lekang dari bibir wan memuja-NYA…doctor pun a bit surprise sbb mudah sgt…ALHAMDULILLAH YA ALLAH!!! N lg satu yg wan bersyukur sgt2 ALLAH S.W.T telah menganugerahkan wan anak yg sgt adorable!!! (puji anak sendiri) ye lah….wan bknnya baik sgt…enHubby pun bersyukur sgt2 dgn anugerah tersebut…kami x sgka akan di anugerahkan dgn anugerah yg begitu indah….

Sebenarnya wan x sgka kehidupan wan 2thn kebelakangan nie..alhamdulillah berjalan dgn baik..walaupun kekadang stress yg amat sgt…tp Alhamdulillah semuanya ok! :) wan berharap tahun 2011 memberi sinar yg lebih terang insyallah…untuk tahuun 2011 wan dah set beberapa azam yg perlu wan tunaikan…n hope 2011 enHubby dpt tukar ke sini..n blhlah bwk DAMIA tggl bersama…:)

Ok..cukup setakat ni dulu..wan nak smbg keje..:)

wassalam


.::LOVE is in the air::.

2 comments:

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template