Free Image Hosting

Thursday, October 21, 2010

The new ABC's for Kids

2 comments
tadi masa baca email..tetiba ada email menarik ni dr my aunty..sgt suka..nak ajar anak faham ABC mcm nie pulaklah...hehehehe



.::LOVE is in the air::.

Friday, October 15, 2010

Bila Bosan Dalam ETS

0 comments

Pembentangan budget 2011 telah pun selesai ptg td..alhamdulillah dpt gak kakitgan awam bonus RM500 walaupun itu bkn sesuatu yg kami inginkan…kami inginkan lebih..hahahaha.. nway.. budget kali nie agak bgs..ia lbh menjurus kepada system pendidikan di Negara ini..kalau silap btlkan ek..:D n system PTK pun dimansuhkan..so lps nie nak naik pgkt x yah peksa dah… hehehehehe…best2…n wan harap wan dp t jgk guna kemudahan rumah pertamaku…walaupun wan baru jer serve tp harap dptlah kalu wan mohon…:d dah berangan nie nak umah mcmana…:D..oklah mls nak komen pjg2 pasal budget nie sbb td x dgr pun..sbb ada mkn2 sempena farewell zera ptKES unit wan bertukar ke PERMATA…:D

p/s:td baru update dr Bharian..president cuepacs nak wat permohonan rasmi kat PM nak mintak 2m bonus..yippeeee kalu dpt…heheheheh


.::LOVE is in the air::.

Wednesday, October 13, 2010

Turn 4 month young…

2 comments

Alhamdulillah..WAN NUR DAMIA QISTINA telah membesar dgn sihat n hari nie 10102010 genap umarnya 4 bulan..4 bulan yg sgt membahagiakan..melihat senyuman n keletah dia…semua penat travel every week dr putrajaya-ipoh-putrajaya ilang mcm tu jer…mia..mama syg sgt kat mia..mia jgn lupa mama ye..alhamdulillah setakat nie kewajipan mama..mama laksanakan dgn baik..akikah mia pun mama dah settlekan..Cuma tggu u turn 6@7 month kita g su**t ek…hehehehe…

Nway mia..tiap2 kali mama nak blk putrajaya mama selalu bisik pada mia mia…mia duk ngan opah elok2 ye..jgn nakal2..duduk umah penjaga elok2…behave.. ingat..mama syg sgt kat mia..mia jgn lupa mama” itulah ayat yg selalu wan bisik kat dia..bila dia dgr apa aku ckp dia akan senyum…ya senyum yg sgtlah manis…w/pun wan tau dia x phm apa yg wan katakan..tp wan tahu dia syg wan…

MAMA LOVE YOU SAYANG…

p/s: ya ALLAH…mudahkanlah urusan aku nak bertukar…cptlah kuar surat cnfrm…huhuhuhu…

.::LOVE is in the air::.

101010

0 comments
Diknah bertunang..yup my sister finally bertunang…ramai terkejut..yelah si minah nie dah ar keje x tentu masa..berani betul lelaki tersenut mengambil dia sebagai tunang n insyallah as a wife…alhamdulillah semuanya berjalan dgn baik…walaupun persiapan 100% my mom n wan yg buat sbb pg sebelum dia bertunang...dia kisahkan mjls sheikh muzaffar dulu..haish!teruk betul budah tu..nsb dia x byk komen....huhuhuhu..SELAMAT BETUNANG..n wat ur wed preparation sendiri ye...hahahahahah

.::LOVE is in the air::.

Majlis Akikah

0 comments
Alhamdulillah..semuanya berjalan dgn baik…tggl 18 September 2010 bersamaan 09 Syawal 1431h telah berjalan majlis yg cukup meriah unt DAMIA..mia…mama sggp wat apa saja unt mia..semua persiapan wan lakukan sendiri..rasa sgt2lah berbaloi..rasa happy sgt tgk semuanya berjalan baik..jam 10pg..marhaban dimulakan..alhamdulillah DAMIA behave dgn baik sekali..mula2 kami semua ingat dia xmo duk dlm buai..tup2..elok jer dia duduk dlm buai cantik yg disewa oleh opah dia…sayang mak..mia syg opah…:) tentatif majlis hari tu :

8.00 pg : DAMIA dah bgn..happy sgt dia hari tu..x byk ragam…

8.30 pg : mama mandikan DAMIA…mcm biasa..mama pun basah sekali…

9.00 pg : DAMIA n mama sudah siap cantik..hahahahah

10.00 pg : marhaban dimulakan…DAMIA lepak baik punya dlm buai tu…spt gambo di bwh…

11.00 pg – 2.00 tghari : tetamu makan2….

Alhamdulillah DAMIA berada dlm keadaan yg baik..tp jeng2….tepat jam 12tghari..gamaknyer dah panas..n lapar..n basah popo..dia amuk!!!!ya dia amuk….apa lg,,terus wan bkk gown dia…n tggl suar jer..hahahahah terus jd comot…:D lps tu mandikan dia..n tukar baju…terus bg susu 4oz..amik ko!hahaha..nway…semua ckp DAMIA comel…of course ar comel..tgk ar mama dia…geeeeeeeeeeeeeeeeeeee……seterusnya tgk ar gambo2 di bawah…:D



p/s:nak tgk lg...klik sini Majlis Akikah Wan Nur Damia Qistina 18092010


.::LOVE is in the air::.
 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template