Free Image Hosting

Sunday, January 30, 2011

Dah abis sudah…

Alhamdulillah…masih member kesihatan yang baik Cuma batuk dr tahun lps still x baik lg..tp Alhamdulillah still diberi peluang oleh ALLAH SWT unt menghirup udara yang nyaman dimuka bumiNYa, masih menjadi seorang isteri kepada HAKIM SAMSURI n the best thing is Alhamdulillah masih menjadi mama kepada si cilik WAN NUR DAMIA QISTINA…

Alhamdulliah bersyukur sgt2 dgn nikmat dan kurniaan yang tidak terhingga itu…BERAKHIR SUDAH JANUARI…alhamdulillah sekali lg..bln januari memberi berbagai kebahagian dlm hidup wan plus kegembiraan..hurm x sama ke?:D nway..tahun 2011 dimulakan dengan mendapat hadiah cabutan bertuah yg best! Jam + lg satu wan x citer lg…hahahha.. nway mmg bertuah pulak wan nie…selalunya x..itu tanda2 tahun nie akan dilalui dgn penuh kegembiraan.

Kerja wan mcm biasa…masih dlm keadaan terkawal..walaupun kadang2 mcm harem..jer..:P .. bos dah makin bertambah..bln 2 bakal masuk dan x tau apa akan jd pada bulan 2 nie..kita tggu jer…tp yang penting minggu pertama bln 2 nie byk perkara nak kena attend n buat…

Last but not least..SELAMAT HARI LAHIR PADA RAKAN2 YANG MENYAMBUTNYA PADA BULAN JANUARI

p/s saje nak letak nie : sumber

Personaliti individu yang lahir bulan JANUARI..betul ke???

JANUARI

* Bercita-cita tinggi dan orangnya serius, suka mendidik dan dididik.
* Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik.
* Rajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.
* Suka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
* Bersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
* Pandai mengambil hati orang lain.
* Pendiam ... kecuali telah dirangsang.
* Agak pemalu dan mempunyai daya tumpuan yang sangat tinggi.
* Mudah mendisiplinkan diri sendiri.
* Badannya sihat tetapi mudah diserang selsema.
* Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
* Cukup sayang pada kanak-kanak.
* Suka duduk di rumah.
* Setia pada segala-galanya.
* Perlu belajar kemahiran bersosial.
* Sifat cemburu yang sangat tinggi...

Photobucket

3 comments:

  1. suka plak aku dgn design kerawang kat setiap tajuk2 ko..cam labels..memoir..about me...ko wat cam mn??

    ReplyDelete
  2. agak-agak ko rasa, aku mempunyai semua sifat2 kat situ tak?

    Wahahah!

    ReplyDelete
  3. kewek:haruskah ko memerli aku kat blog aku nie????

    quiyah:wahahahahahha no komen!

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template