Free Image Hosting

Thursday, January 27, 2011

My First Ever GiveAway

Hallu everyone

First time wan try GiveAway dr rakan blog nierakan ke??Hahahah nie mmg kes xde keje..bkn xde keje..tp xde mood..huhuhu..X tau nape lately nie penat sgt..jgn nak pandai2 wat conclusion sendiri ye kawan2..Nway..hari tu wan saje jer blog walking..jalan pny jalan tetiba jmpa blog ini sinfullystitched n the best thing is dia ada wat giveawayn hadiah nyer sgt best n chomel..bg wanlah..So apa lg kawan2 semua..jom ramai2 join GA niemana tau sekali cuba dah dapatOkuntuk menyertai..sila ke sinfullystitched untuk mengetahui kaedah selanjutnya.. :D

Photobucket

6 comments:

  1. OMG!!! I love you entry!! Thanks for the promo yer ... and btw i dah check u have completed all the syarat2.

    Good luck nanti yer ^_^

    ReplyDelete
  2. aaaaaaaaaa cepatnya reply!!!!!best2 hope dpt hadiah!!!hahahaha

    ReplyDelete
  3. (jgn nak pandai2 wat conclusion sendiri ye)

    :P tak tahan aku tgk ayat ko babe..

    ReplyDelete
  4. hahahahaha bkn apa..kena bg amaran siap2...karang ada jer otak yg kelaut!!!hahahah...nway..apa khabar???

    ReplyDelete
  5. ceh...aku ingat ang jemput aku join GA ang..dpt hadiah tilam ke.haha

    ReplyDelete
  6. hahahaha x kuasa aku...a'ahkan...good idea jgk tu...hahahaha..tp aku x glam mcm ko...glam ke???? :D

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template