Free Image Hosting

Wednesday, January 26, 2011

KHURAFAT


speechless...semalam i call u..u x answer...hhahah xde kena mengena..
nway smlm wan n my sister g tgk muvi kat OU citer khurafat...
mesti readers semua ingat gigih gila wan dr putrajaya ke pj..
actually,wan nak g kmpg pandan hntr stock tudung unt nurse2 kat klinik di area sana..
saya adalah pengedar tegar skrg..hehehe..sapa2 nak order
ingatkan adik nak amik kat kl sentral..
sekali makcik wan tetiba abis keje kat klinik 1 malaysia kul 10mlm..
so adik wan terus suh wan amik putra ke pj..
so..terjadilah babak adik beradik bergegas ke OU untuk menonton citer khurafat...
tayangan start jam 8.45..kami smpi 8.45 btl2 dpn GSC..hahhahaha hebat bukan?
so terus beli tiket..dan x terus masuk panggung..kami beratur beli mknan sbb 2-2 dah lapar tahap otomen!so msk2 jer dah start dlm 10minit mcm tu...
hahahha padan muka kami rembat jer duduk kat mana2 sit since org dah x ramai..
duduk jer terus menjerit..hahaha..cerita tu mmg bestlah..cuma..
ending dia x trill sgt..so-so jer..tp ni antara citer melayu yg wan rasa wan xleh nak tgkp sapa yg KHURAFAT sbnrnya...hhahahah
so lps abis citer bergegas ke kpg pandan unt hantar tudung...n terus blk...:D
itu jer sbnrnya cerita dia..hahahahah ok bye2..

p/s:nape asyik ketawa jer nie???pelik aku! :P


Photobucket

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template