Free Image Hosting

Wednesday, January 12, 2011

Preparation

Wedding preparation adikku wan sakinah a.k.a diknah akan bermula isnin depan..hahaha.. Sebagai kakak mithali..ceewah..akan ku kerah tenaga beliau dan wang beliau!hahahha..List unt wed preparation dah bg dkt dia..nsb list masa wan wed dulu wan x buang lg..hahaha untung gila dpt kakak mcm nie!:P nway..tis becoming Monday both of us gonna spend the whole day to find a gift for guest n vip’s..so since ada perkhidmatan online yg berlambak2 ni..wan n adik hari tu dah google kat satu blogshop nie..hurm quite menarik..Cuma prepare duit jer..hahahah..n dia ada kedai kat sacc mall..so Monday kami akan ke sana selain g ronda rondi ke tempat lain…kl-damansara-putrajaya!!wallaaa!!!

Ok..chow for now..nanti akan disambung lg…

p/s:diknah prepare RM2k...hahahahha…


Photobucket

6 comments:

  1. haaaaaaaaaaaaa!!! sama tarikhhh!!!! :( means kak wan tak dapatlah nak datang kenduri diana! wuwu.tak dapat nak peluk damia!

    ReplyDelete
  2. tulah!!!!!!!!!!!!!!!!stressss!!!!sgt2!tp kalau dijemput ke sblh amir insyallah smpi..:D

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template