Free Image Hosting

Wednesday, February 16, 2011

another GA

lihat2..apa di atas tu...hahahhaha..dah gila masuk GA pulak wan nie..
bkn apa..mana tau ada peluang tuk menang...
mcmana wan dpt tau pasal GA nie??hahhaha pendek jer citernya...
masa wan dok ber'blog' walking..wan terbaca mengenai GA ni kat blog salah sorang member
blog wan a.k.a kwn sekolah rendah pny blog...
baca sekali jer terus tertarik nak join..almaklumlah hadiahnya manyak syok oooo
oklah dr membebel pjg2 baik wan terus straight to d point!
syarat2 yang diberi xdelah susah mana pun..hehehehe...
nie antara syarat2 yang diberi..lain2 baca sini

  1. korang kena jadi follower belog aku. wahahaha..eceh. kalau tak nak jadi follower pun takpe, tapi peluang follower untuk menang adalah sangat tinggi ok!
  2. korang kena lengkapkan ayat, "saya nak menang mrs zach's first give away kerana.....(tidak lebih 200 patah perkataan". kalau korang ada blog, tulis dalam blog korang benda alah ni. kalau takde, buat kat ruangan komen.
  3. korang kena hebahkan give away ni dalam belog korang. tepek je banner give away tu dlm satu entri belog korang.
  4. tinggalkan jejak korang (blog's address) dalam bahagian komen untuk give away ni.

ok…senang jekan???

So…
No.1 - checked
No.2 - saya nak menang mrs zach's first give away kerana.....

masa DAMIA sdg membesar dalam perut mama..mama x sempat nak rakam detik2 indah mama mengandungkan DAMIA..almaklumlah.. mama n papa berjauhan..jd just gambar2 biasa jelah yg mama dpt rakam..so peluang unt rakam moment2 indah tu menerusi professional photog x kesampaian..walaupun byk kali merancang unt rakam..tp peluang xde..so dengan menyertai GA nie hope mama n papa dapat peluang ni unt rakam moment DAMIA ketika sedang membesar skrg nie..mana tau rezeki DAMIA..birthday DAMIA pun dah dekat..tp majlisnya buat di luar kawasan kl..so kalau dapat,moment nie maybe boleh di rakamkan di putrajaya @ kwsn yg sewaktu dgnnya…

No.3 - checked
No. 4 – checked

DONE!:D

So kwn2 jom join..mana tau peluang korang ada..:D


Photobucket

4 comments:

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template