Free Image Hosting

Thursday, February 3, 2011

hadiah cabutan itu..

hahhaha..dah msk hari ke tiga bln februari nie barulah terhegeh2 nak update citer pasal the 2nd hadiah bertuah yg wan dpt last jan..:D sambil damia dok golek2 kat sebelah nie..smbil dia dok terjenguk2 apalah mama dia tgh buat tu..smpi booo layan dia jer...hahhaa sian dia main sorang2 tp nie kena taip express sbb damia nmpk gayanya dah nak smpi ke pintu dpn umah golekkan dia nie...hahahahah nak kena pg kejar nie..ok..disbbkan itu ini dia hadiah tersebut...hahahahah...rice cooker!!!kalau mau tau mcmana leh dpt nie...baca sini citer yang lps....





Photobucket

2 comments:

  1. bertuahnya..;) damia makin ligat ya

    ReplyDelete
  2. cik easy:hehehe alhamdulillah..:D awal thn nie dpt 2 cabutan bertuah...hahahha manyak syok! tulah pasal...sgt ligat!!x larat nak kejar dah...dia guling2 tup dah smpi pintu!huhuhuhuh

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template