Free Image Hosting

Sunday, March 6, 2011

GA lg...:D (Anakku Comel Giveaway by Littlestoryfromlittlefamily)

Assalamualaikum semua...

ha...nmpk x???nmpk x??walaupun tgh merungut byk keje...tp nie ttp ada masa unt GA...hehe contest yg menarik...hope dpt menang mcm GA sblm ini...
so..biasalah...setiap pertandingan ada syarat2nya..n syarat2 adalah seperti berikut :

nie gambar anak puan yg buat GA..bukan anak saya...heheheh
1. tak wajib FOLLOW - but...i follow....sbb nak tau update pasal contest nie..hahahha
2. Sila buat satu entry dengan tajuk :
Anakku Comel Giveaway by Littlestoryfromlittlefamily.
3. Letak banner di atas dalam entry dan sidebar korang beserta linkback ke entry ni.
3. Upload 1 saje picture anak korang yang korang rasa paling comel dimata korang. If ada lebih dari seorang anak, boleh buat 1 entry, 1 picture anak k. Dah siap entry, jangan lupa tinggalkan komen dengan link entry anda tersebut di entry ini.
4. tarikh tutup 12.03.2011 jam 11.59 pm
5. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan anda untuk join giveaway nie.
saya tag ----> ayukamalia,nureize
5. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan undi yang di lakukan oleh Batrice. Masuk tabung, kocak-kocak and tarik nama pemenang. So...if you're
LUCKY...u will WIN this giveaway. But don't worry...hadiah adalah untuk 5 orang yang bertuah.

Mudah kan.
So...jom join my 1st giveaway nie

Hadiah :
Di bawa exclusive dari Bandung. he he he.....
nie picca unt soalan/syarat no.3


Photobucket

5 comments:

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template