Free Image Hosting

Saturday, April 23, 2011

Kemas Rumah!!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Hurm..smlm sabtu 23042011 x tau nak buat apa...hahaha..disbbkan smpi x tau nak wat apa...n x tau lg hari akan dtg bz mcmana..so wan decided pg carik mop n penyapu baru unt wat pengemasan rumah..hahahaha.. nmpk2..nmpk sgt lama x mengemas...so disbbkan sabtu cnfrm x yah g keje..wan pg2 bgn terus keluar cari brg2 yg diperlukan unt mengemas..pg x pglah..kul 11 jgk kuar...hahahaha.. so lps beli brg2 yg diperlukan...blk umah..then kul 2ptg mulakan projek.. ya..spt gambar dibwh..harus x wan kemas umah????umah mcm tongkang pecah!!!


Ok...nmpk2???ha..tu baru suku umah wan tunjuk..kalau semua..mau pengsan...hahahah..disbbkan dah x lalu nak tgk keadaan spt di atas..wan pun membuat list spt berikut unt di follow unt kemas umah nie...Cantik x tulisan??hahaha xde kena mengena


Ok...so mari kita mulakan ikut semua list....apabila dah ikut semua yg ada dlm list ni...ce tgk tarra...berkilat x???nie belum susun lg perabot nie...

Bila dah di susun....cantik2????hahahhahaaperasansendiri! @ list to do tu pun tlh di full fill kan...hahahah
p/s:rumah x leh tunjuk semua part...bhy...hahahaha





Photobucket

3 comments:

  1. dah kemas pun umahnya... da boleh singgah ni..;)

    ReplyDelete
  2. cantek dn kemas!! umah kein tunggang langgang ngn barang adam ehehhe..
    wan presint bape?

    ReplyDelete
  3. cik easy:hahahhaha akhirnya...kemas sudah...sila2..jgn sega2 :)

    kein:tq2...wan presint 17..ala..kalau damia duk sekai dgn wan pun jd mcm kein jgk....x smpt nak kemas...ni dok sorang bolehlah..

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template