Free Image Hosting

Friday, May 20, 2011

DAMIA 11month young..:D


Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah hari ni baru berkesempatan nak update blog....so untuk entry nie..wan nak citer sikit pasal perkembangan WAN NUR DAMIA QISTINA!!!hihihihi

Alhamdulillah...damia.... @ami...ni mak ngah dia bg nama..hahahaha..dah masuk usia 11bulan..n untuk hari ni..DAMIA dah 11bln1m3h.. perkembangan dia pun ALHAMDULILLAH...syukur sgt2 makin bijak!mama n papa suka!hahahha tp x tahan tu bila papa nak blk Kelantan..mama nak blk putrajaya dia pny nangis....huhuhu bisa meruntun jiwa smpi mama rasa mcm nak benti keje...tp Alhamdulillah opahnya kata..kejap jer dia nangis lps tu ketawa ngkek!

Pada usia 11bln ni DAMIA dah pandai tatih2...dia sgtlah kental...hohoho walaupun dah terantuk byk kali...tp still nak tatih2 kat dinding n kerusi2 n almari2 kat rumah opah tu...termasuklah nak memanjat tangga...hohhoho sooo risau...dia jgk dah merangkak!!!!dia sekali kauk dgn merangkak n berjln....hahahaha...mama n papa suka!!haruslah suka kan??yg x syoknya..DAMIA selalu popopopopopo *keras...sian dia...tp mama dah try tukar susu hope DAMIA oklah lps nie...fobia dia nak popopopopo...:( n bila timbang..DAMIA just 6.5kg!!!!!!waaaaa awat ringan sgt????tp doctor kata..maybe dia aktif..so berat dia x seberapalah...lgpun makan pun x brp mau...bubur x nak..just nak cereal jer...hohoho n minum susu pun 4oz jer....adoyai..DAMIA...please mkn byk2 syg...nway..sapa ada idea unt baby yg kurang makan n minum susu nie???

N now mama n papa x sabar nak wat ur birthday party....:D suka2...mama n papa hope DAMIA akan sentiasa happy n dirahmatiNYA sepanjang hidup DAMIA...semoga WAN NUR DAMIA QISTINA mampu membawa namanya dgn baik....mama papa sayang WAN NUR DAMIA QISTINA!!!

Photobucket

2 comments:

  1. sekejap lg dah nak setahun.. masa2 dia aktif ni la berat jd maintain ;)

    ReplyDelete
  2. tulah...tp ringan sgt tu kot...hohohoho

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template