Free Image Hosting

Sunday, May 22, 2011

fenomena NUR KASIH


ha....smlm wan n adik wan g klcc semata2 nak tgk NUR KASIH...kat alamnda ni asik sold out jer...tp x rugi rasanya pg tgk smpi ke sana!!!!sebb citer dia sgt best!

dari segala segi lah best...maybe ada sikit cacat sana sini...tp telah dilindungi oleh lakonan hebat tiz,remy,fizz dll....diaorg mmg mantap! smpi rasa sweet jer watak adam n aidil tu...adam sorang suami yg sgt menyayangi isteri dia...aidil yg sentiasa berpgg pada janjinya!!!!!!dlm byk2 kata2 yg ni plg wan ingat...hahahahhahaha....buyers gila!

"selagi abang masih hidup, abang akan sentiasa ada di sisi Nur. tu janji abang pada Adam." - AIDIL

wan x tau nak citer mcmana citer dia..kalau nak tau tgk ar sendiri..karang citer lbh2 karang korang g tgk x best korang blame wan pulak..hahahah..but for me..citer ni one of the best film yg khabir pernah buat...sblm ni cinta...n lps ni byk lg citer2 yg menanti...hahahaha

p/s:td g tgk KONGSI soramg2 kat alamanda...best jgk!hehe lu langsi lu mati!

Photobucket

2 comments:

  1. hehehehe nanti bila dah kuar DVD kat malaysia..suh cik abe hntr ye...

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template