Free Image Hosting

Tuesday, July 19, 2011

SATURDAY bersama DAMIA dan officemate!

Assalamualaikum dan salam Sejahtera..

Adoyai bz rasanya smpi x sempat nak update blog...nak update pic pun x sempat..apatah lagi nak menaip...hurm...

So dikesempatan ni wan nak citer sikit pasal weekend wan last week..:D sgt seronok!!!sbb dpt jln2 dua hari bersama damia ke sana ke mari..untuk makluman, damia, opah n tokwan dtg ke putrajaya last weekend sbb ada kenduri kena attend...so apa lg..excited x sudah ar mama damia nie..hihih..tup2 pg jumaat last week boss tny..wan ko free x weekend nie???wan pun terus x terkata ar bila bos tny mcm tu...huhuhu dlm otak dah piker...alamak abislah weekend aku kali ni..xleh nak main2 dgn damia...hurm xpelah...tup2 ada member kat ofis ni nak join jgk aktiviti weekend nie...

Owh sblm melalut dgn lbh lanjut...nak cerita dulu kepala cerita nie...hhahahah..ceritanya mcm nie..03082011 ni dept wan tlh dimandatkan unt melaksankan perhimpunan blnan JPA..so..dgn adanya mandat itu..n dgn dlm bln Ramadan n kemerdekaan...boss wan aka Farid mendapat idea untuk membuat short film ala2 petronas tu..:D so dgn kerjasama ramai...terjadilah aktiviti outing kami ke tugu Negara n bukit cerakah pada hari sabtu lepas...ahad wan x join...n plg best!!DAMIA join dlm aktiviti ini...hahahahaha...sgt syok..dia x meragam lgsg!!saya suka!!so berjln2 dan bergumbiralah kami pada hari sabtu lepas...so...lets picca make a talk! Wah!speaking!! hahahahaha...

tugu negara...1st time oooo dtg!!!hahahaha

behind the scene ;)

mari tolak stroller :D



si comel n si cantik....:P

garang x saya!!! :P


p/s:gambar @ bukit cerakah xde...sbb apa ek..sbb dah penat..mls nak bergambar..:P
Photobucket

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template