Free Image Hosting

Thursday, June 30, 2011

Dua Insan Tercinta

2 comments
Nmpk x????nmpk x??? missing them so damn much!!huhuhuhu... papa..i hope dptlah papa tukar ke putrajaya cepat2...mama dah x thn tggung rindu...rindu kat papa..n esp.WAN NUR DAMIA QISTINA yang makin hari makin bijak n mcm2 dia boleh buat....end :(

Photobucket

Saturday, June 18, 2011

DAMIA 1st BIRTHDAY

1 comments
Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Setelah setahun WAN NUR DAMIA QISTINA..skrg bermulalah langkah yg lebih maju dari biasa...adoyai..nasiblah belum boleh berjalan dgn pantas lg..kalau x..mau pengsan mama n papa.. untuk makluman,sebenarnya 10062011 merupakan hari jadi anak wan yg pertama n kalau diikutkan akan berlaku satu majlis yg penuh gemilang...tp nak dijdkan cerita mjls tersebut x kesampaian...hoohoh sadis gila..wan baru tau lps wan cuti!adoi...so..sabtu 11062011 kami sekeluarga telah menjemput tetamu unt menghadiri majlis hari lahir anak kami yg pertama.. rmi yg dtg...kawan2 atokopah ler.. Alhamdulillah mjls berjalan dgn baik..byk juga hadiah yg damia dpt..hihihi..sonok x terkira!! So enjoy pica jelah ek..x tau nak gebang apa dah nie...hope semuanya turn well..skrg ni DAMIA sgtlah byk kerenahnya...dia dah makin suka cakap kuat2 bermain dgn suara dia...hihihihi...

nmpk kaki tu????itu kaki papa...hihihi

birthday cake senget???mmg senget!!:P

KAMI!

birthday GIRL

WAN NUR DAMIA QISTINA


Photobucket

Friday, June 10, 2011

Back to 1 year Ago

3 comments

7hb062010

siSuami: sayang...esk check up syg pegi dgn kwn abg ye...sbb dia nak bwk wife dia jgk pg check up..sorry syg abg x dpt teman...(ketika ini siSuami berada di sebuah negeri di timur tanah air kerana bertugas)

siIsteri: ok!ala..mmg abg x pernah teman pun kan g check up...hahahhaa ketawa lah siIsteri itu..(tp dlm hati pelik jgk knp tetiba ada kwn siSuami nak bwk...pelik....tp..biarkanlah..)

***seterusnya berlangsunglah pebualan suami isteri***

8hb062010

ring!ring! telefon berbunyi...siSuami telefon lg...

siIsteri: hello...

siSuami: sayang...jom kita lunch sama2..

siIsteri: gila ke apa.agak2lah nak wat lawak pun...abg kan ke kat Kelantan...hohohohoho

siSuami: mmglah tp skrg abg otw ke putrajaya...suprise!!! hahahhahaha

siIsteri: hek eleh..nak wat suprise pun bg tau ke???apalah...nak wat suprise buatlah dtg terjah ofis ke...lepak umah ke....

siSuami: huhuhuhu syg x terkejut ke???huhuhuh majuklah...abg mmg nak wat mcm tu..tp segan nak kowtim ngan bdk umah ayg..(masa tu ada bdk ofis dok sekali dgn wan.)

siIsteri: oklah2..terkejut...hahahahha..tp ayg bz sikit ni sbb bhgn ayg akan anjurkan perhimpunan bulanan JPA esk..so kita kuar kejap je ye...then abg blk umah rehat dulu..then amik ayg blk keje ok...bye!

***seterusnya berjumpalah siIsteri dgn siSuami***

9hb062010

siSuami: ayg bgn...keje..abg hntr meh..

siIsteri: ok..

***so bersiaplah siIsteri unt kepejabat...untuk pengetahuan..waktu mengandung siIsteri ni suka cantik2..hahahha***

Smpi di pejabat siIsteri ni pun bergelak ketawa ketawa bersama rakan2 pejabat dia..then terus ke auditorium JPA unt menghadiri perhimpunan bulanan...lps abis je..tetiba nak ke toilet..nak terkucil...hohohhhoo..tetiba!!!!!mak aih!ada darah....hohoho so nervous!!!!tp maintain cool..so terus g ke tempat..bg tau boss kata pn.tina..sy nak g hospital turun darah sikit... ha???boss ckp wan!!apasal relaks jer....cepatlah..selamber betul bdk nie.. so siIsteri ni menelefon siSuami yg kebetulan berada diPutrajaya unt membawa siIsteri ke hospital...siIsteri cool lg..tp siSuami dah menggelabah..

Smpi diklinik kesihatan...diaorg kata g hospital putrajaya..so dgn perasaan nervous kedua2 suami isteri ni menujulah ke wad bersalin....hohohoho masuk2 ada terdgr org menjerit..adoyai takut!!! Smbl tggu boleh lg bergelak ketawa..then bila doctor pggl..masa tu adalah jgk doctor pelatih dtg tgk2...uish!segan gila!n bila doctor check baru bkk 1cm..hurm..xpelah..then doctor pesan kalau nak bersalin cepat..kuat ar berjalan @pun bersama dgn suami...so apa lg..lps jer doctor ckp mcm tu..terus siIsteri mengajak siSuami berjln2 di alamanda membeli apa yg patut lg...n lps jer blk dr alamanda..time solat siIsteri ni mmg dah x boleh nak berdiri dah...siSuami nak manja2 pun dah x boleh sbb sakit pinggang gila!huhuhu..so rest jelah lps tu..tup2...nak tau kisah selanjutnya..baca SINI

Dan tepat 02:25PG waktu MALAYSIA our lil princess slmt dilahirkan..dan di beri nama

WAN NUR DAMIA QISTINA

Selamat Hari Lahir Yang Pertama Sayang!!!

Photobucket
 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template