Free Image Hosting

Thursday, March 22, 2012

She Always Make Me SMILE

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

pejam celik...pejam celik...dah nak ujung bln 3...n tahniah to those who get a flying colors in ur SPM result...to those not..its ok...itu satu permulaan hidup...kita kena pikir langkah seterusnya apa yg kita nak buat lps nie... :)

tahun 2012 rasa mcm cepat sgt berlalu....dah smpi bln yg menakutkan nie..n menyibukkan diri...hohohoho...harap wan boleh handle jgnlah smpi damia kena tggl dgn babysitter..SPM dah keluar...so apa lg..time untuk kami bz!!! ;) dalam kesibukkan dan kepenatan this little fella always make me smile....dkt office mcm nak gila stress...blk umah tgk dia..terus....aaaa damia I LOVE YOU so much! tmbh2 lg dah pandai bersembang skrg nie...lglah...adoi..penat melayan...hny wan n damia jer memahami apa yg dibualkan.....hahahahah....

n i more think yg wan notice...dia sgtlah kedekut mainan dia..ya ALLAH...kedekut ya amat! papa sendiri amik pun dia leh dtg ngadu..mama..mama...haahhahaha so cute!...here one of the picca dia dgn kerusi fav. dia...:P



1 comments:

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template