Free Image Hosting

Thursday, October 11, 2012

2nd pregnancy

alhamdulillah...dah masuk 2 month kalau x silap perkiraan... :) setakat ni alhamdulillah masih x mengalami alahan yg teruk...sama mcm ngandungkan damia dulu...hopefully bertahan smpi akhir...xmolah alahan2 ni...payah...hihihih...selera makan...agak memberansangkan...tp x onlah dgn mknan arab...sbb asal makan sakit perut..kali ni lbh prefer nasi dr dulu asyik nak chicken mcdeluxe jer..kalau boleh hari2...hahahah tp kali ni mkn smpi ptg jer..mlm dah xmo....lapar makan buah jer...bagus kan??? :P

cuma apa yg wan perasan yg 2nd ni..penat dia lain mcm...kalau blk kerja x melepek x sah..mcm org kerja buruh...padahal dok ofis...ofis pun dekat jer x smpi 5 minit smpi gaya org bwk keta laju! tp dia punya penat...ALLAH s.w.t jer tau...balik melepek...nak blk on time jer...selagi boleh blk on time..selagi tulah nak blk on time...nanti2 sibuk dah x boleh dah...betul x???

n lg satu yang palinggggg ketara...papa a.k.a enHubby xde kat sisi selalu pun xpe..kalau damia dulu....pantang tiap2 minggu mesti kena jumpa....dapat bau pun jadilah....sekarang...kalau enHubby call kata x boleh blklah this week sbb sibuk...simply jwb...ok!xde hallah...n satu lg...ransangan untuk shopping ilang! adoi..mana dia pg nie????hihihihihi...hopefully ransangan tu dtg blk ...sbb nak beli baju nie!!!baju kain dah makin ketat ha.....

oklah...sampai sini dulu..mau tido esk keje! :)

0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template