Free Image Hosting

Wednesday, October 10, 2012

Journey ke-2 untuk saya! :D

alhamdulillah...12.09.2012 dapat satu berita gembira...rasanya dah ramai kawan2 yang dah tau pasal berita ni..cuma lambat jer update dlm blog...bkn lmbt tp malas...hehehe...

alhamdulillah sekali lg sbb famili wan yang comel ini akan bertambah satu lg ahli keluarga!!! :) insyallah edd on may 20th 2013...tp kalau lahir sama birthday pun ok..kira hadiah harijadi wan unt tahun depanlah...n enHubby lah yg plg excited...sbb dia mmg nak sgt adakan kawan unt princess dia tu....sian katanya xde kawan...hihihihi...n start from now...no more diet n xmo makan itu...xmo makan ini...sbb enHubby kata.. "perempuan ngandung xpe gemuk..kalau kurus nanti baby x cukup makan" ada ke mcm tu..apa2 pun..harapan kali ni pregnancy akan mcm yg previous...smooth smpi ke bersalin.... :)

p/s:hari2 damia kiss 'adik baby' ;) siap ckp...nie baby kakak....

4 comments:

  1. yeyyyy tahniah damia..tahnia wan!!!...doakan tuk kein n adam pulak yer...ehheheh

    ReplyDelete
  2. cepatnya dia...hihihihih insyallah..nanti ikutlah tu.... :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah,tahniah Wan....jaga diri baik2, doa2kan Safiyya jadi kakak jgk yer...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih azira... :) insyallah akan ada rezeki unt safiyya jd kakak jgk... :)

      Delete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template