Free Image Hosting

Monday, March 26, 2012

Current Hobby

0 comments

damia punya hobi sekarang melukis / menconteng...hahahaha..asal blk terus tuju board dia...x rugi mama beli... :P n papa dah memberi arahan ke mama untuk membeli set meja lukis pulak...hohoho.. anak baru tunjuk minat sikit...dia terus suh beli..papa..papa.. :) tu kata papa x manjakan anak.... n my mission now carik meja lukis for DAMIA!!

Thursday, March 22, 2012

She Always Make Me SMILE

1 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

pejam celik...pejam celik...dah nak ujung bln 3...n tahniah to those who get a flying colors in ur SPM result...to those not..its ok...itu satu permulaan hidup...kita kena pikir langkah seterusnya apa yg kita nak buat lps nie... :)

tahun 2012 rasa mcm cepat sgt berlalu....dah smpi bln yg menakutkan nie..n menyibukkan diri...hohohoho...harap wan boleh handle jgnlah smpi damia kena tggl dgn babysitter..SPM dah keluar...so apa lg..time untuk kami bz!!! ;) dalam kesibukkan dan kepenatan this little fella always make me smile....dkt office mcm nak gila stress...blk umah tgk dia..terus....aaaa damia I LOVE YOU so much! tmbh2 lg dah pandai bersembang skrg nie...lglah...adoi..penat melayan...hny wan n damia jer memahami apa yg dibualkan.....hahahahah....

n i more think yg wan notice...dia sgtlah kedekut mainan dia..ya ALLAH...kedekut ya amat! papa sendiri amik pun dia leh dtg ngadu..mama..mama...haahhahaha so cute!...here one of the picca dia dgn kerusi fav. dia...:P



Infused with its hybrid technology, #JazzHybrid retains its ever famous Jazz’s unique ULTRA Seats flexibility!

0 comments
Infused with its hybrid technology, #JazzHybrid retains its ever famous Jazz’s unique ULTRA Seats flexibility!

Saturday, March 3, 2012

MAC

1 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...fuuuhhhhhh dah msk mac ek...x sangka cepat betul tahun nie bertukar bulan....blog pun mcm nak x nak jer di coret.....hati nak tulis mcm2..tp M A L A S!! huhuhu nsbah...nak wat mcmana...so kalau nak aktif blk..meh ar kita guna kaedah ltk gmbr then cerita..ok jgk tu kan???so mari kita cuba for tis entry....

1) posing lps mandi..alahai..lps mandi pun nak berposing...

2) ha!!!!kantoi.....hbs gate kena tmpl sticker angry bird!

3) saya adalah bee yg comel dan hisap paccy!! ;)

4) ya!!!dlm keta tdo..bila msk jusco terjaga pulak....baru jer letak dlm stroller nie!hahahaha

5) cantik x gigi saya lps mamam aiskrim!

6) MARI MEMBACA....

7) how i meet your mother ;)

8) mic angry bird!!!hahaha..carik angry bird semata2 nak nyanyi lagu KASANOVA!...

9) tido..kenyang mamam bubur mama buat!

10) detik dilahirkan.....WAN NUR DAMIA QISTINA HAKIM SAMSURI 02.25am 10062010
 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template