Free Image Hosting

Sunday, January 13, 2013

Mula...

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

Org dah msk thn baru byk dah citer yg di post...to aku...hahahah baru nak mula..sian.. tahun ni alhamdulillah mula dgn baik... seingat wan dah 13 hari dlm thn 2013 ni xde yg x best lg berlaku...kerja mcm biasa....setkt ni ok...cuma x sbr nak g bercuti ujung bln ni. xde pg mana pun...dlm malaysia jgk...hihi.. cuma nak melepaskan kepingin ibu mengandung ni..

Ha ckp pasal ngandung..alhamdulillah dah msk 5 bln... :) baby membesar dgn baik cuma mama dia jer yg x brp sihat batuk2 x henti.. bkn salah sapa..salah diri sendiri sbb makan rambutan x hengattttttt nak benti!!!

Oklah..stop sini dulu n ni gambar kakak nak g sekolah!!!




0 comments:

Post a Comment

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template