Free Image Hosting

Sunday, September 15, 2013

Majlis Kesyukuran & Akikah

2012-Damia 2nd Birthday
2011-Damia 1st Birthday


Assalamualaikum semua...alhamdulillah masih berkesempatan untuk menulis walaupun tau bukan ramai sgt pun pembaca...hihihi..btw saat ni wan tgh menghitung hari untuk kerja semula setelah cuti rehat baikkkk pny selama 5month ;p

dalam diam x diam damia dah pun masuk 3 thn n hanis lg 2 minggu nak masuk 5 bln..alhamdulillah Allah s.w.t memberi kesempatan untuk wan dan suami mempunyai seorang lagi puteri...alhamdulillah...both of them was really a good daughter..mmg sgttt x menyusahkan...nakal budak2 tu adalah..n both of them mmg pandai menguji kesabaran mama n papa to the limit...and mcm biasa wan akan jaga 2 little princess dengan sendiri sbb husband still x leh tukar... mamaxkurusxtaulah!

ok..now masuk topik of the day...ya alhamdulillah pada 29/06/2013 yang lalu wan n en.Husband berkesempatan untuk membuat kenduri kesyukuran doa selamat & akikah di rumah parent wan di Ipoh bersempena menyambut hari kelahiran damia yang ke-3 pada 10/06 dan akikah hanis pada dia berusia 3 bulan...mamapunsambutsekali ramai jgk para jemputan yang hadir..alhamdulillah semua org dapat makan n goodies yg disediakan..n yg penting semua kata makanan sedap ;) katering mana wan x pasti sbb ayah wan yg handle semua..termasuk khemah..smpi damia ckp "terima kasih tokwan sbb buat kenduri kakak" ...ok..fine..mama n papa yg buat..tokwan yg dpt terima kasih...hahhaha..

oklah...tgklah beberapa gmbr yg boleh menceritakan sedikit sebyk keadaan



hadiah terawal dr papa n mama..tp..still papa terima kaceh.. i love you...x tq mama..bil ingatkan baru ingat :p


tq pak ngah! (dah rosak n selamat ke tong sampah!)


mlm preparation....dia happy betul kalau wat party2 ni


the day!


taraaaaaaaaa dgn adik pny pun dia balun bkk

*stop dulu kali ni..nanti kita sambung citer lain :D




2 comments:

  1. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@zalora.com.my

    Thanks :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template