Free Image Hosting

Friday, January 18, 2013

damia..damia

0 comments
Assalamualaikum

Hahaha lawak btl mlm ni...bkn apa...gaduh ngan anak yg kecik rasa kelakar sesgt... bkn bdk tu tau apa kan....tp kena ajar jgk..marah2 manja gitu....ala bkn marah pun..just senyap jer...tp yg plg best sbb komplot ngan papa a.k.a enHubby.. siap masa 3g td ckp mcm2 yg wan nak.. termsklah aiskrim pisang yg diidamkan oleh mek ni....tp yg kelakar tu..sepjg wan ber3g ngan enHubby...dia tnjk protes jer...tp lps ltk tpon...terus dia dtg pgg tgn cium smbl ckp.. "mama..minta maaf"....nak tergelak pun ada...hahaha mdh mkn umpan bdk tecik ni...syg.. dia...


Muka bdk majuk :p

Thursday, January 17, 2013

jam 12.22am

2 comments

**bdk xmo tdo sgttt segar**

pregnancy progress. .

0 comments
Assalamualaikum alhamdulillah wan dah msk 22 week.. rasa mcm kejap je..tup2 dah nak bersalin...update ni cuma nak cite pasal progress baby yg 2nd ni.. tgk jelah rajah di bawah....hihihi..




Setakat ni alhamdulillah semuanya ok...alahan xde lgsg...mcm pregnantkan damia dulu..cuma yg dpt rasa beza adalah tahap malas yg luar biasa malasnya....

Last sekali..doakan yg terbaik unt kami.. ♥♥♥

Sunday, January 13, 2013

Mula...

0 comments
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua

Org dah msk thn baru byk dah citer yg di post...to aku...hahahah baru nak mula..sian.. tahun ni alhamdulillah mula dgn baik... seingat wan dah 13 hari dlm thn 2013 ni xde yg x best lg berlaku...kerja mcm biasa....setkt ni ok...cuma x sbr nak g bercuti ujung bln ni. xde pg mana pun...dlm malaysia jgk...hihi.. cuma nak melepaskan kepingin ibu mengandung ni..

Ha ckp pasal ngandung..alhamdulillah dah msk 5 bln... :) baby membesar dgn baik cuma mama dia jer yg x brp sihat batuk2 x henti.. bkn salah sapa..salah diri sendiri sbb makan rambutan x hengattttttt nak benti!!!

Oklah..stop sini dulu n ni gambar kakak nak g sekolah!!!




 

LOVE is in the air Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template